U bent hier:

Advocaat-stagiaire of gevorderd stagiaire/beginnend medewerker

Bedrijf
Blauw Tekstra Uding
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands
Website
www.btu-advocaten.nl

Omschrijving

Bij Blauw Tekstra Uding Advocaten te Amsterdam is in verband met de verdere uitbouw van onze praktijk een vacature voor een:

advocaat-stagiaire of gevorderd stagiaire/beginnend medewerker (m/v) voor onze ondernemingsrechtpraktijk, met aantoonbare belangstelling voor arbeidsrecht

Blauw Tekstra Uding Advocaten is een dynamisch Amsterdams advocatenkantoor dat een praktische instelling koppelt aan een hoogwaardige, commerciële praktijk. Ons kantoor verleent zijn diensten vooral aan (middel)grote binnenlandse en buitenlandse ondernemingen. Daarbij richten wij ons op het ondernemingsrecht, het (fiscaal) insolventierecht, vennootschapsrecht, arbeidsrecht en de dienstverlening aan bedrijfsinvesteerders. Regelmatig worden artikelen of annotaties van onze advocaten gepubliceerd in de vakliteratuur.

Door de voor Amsterdamse begrippen beperkte omvang van ons kantoor, werken wij slagvaardig, pragmatisch en creatief. Omdat er korte lijnen zijn, weet je met welke zaken je collega’s bezig zijn en ken je elkaar goed. De onderlinge omgang is laagdrempelig, waardoor je makkelijk bij een collega advocaat de kamer binnen loopt om te sparren over jouw zaak. Je krijgt bij ons in een vroeg stadium de verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken aan eigen dossiers, waarbij je rechtstreeks contact hebt met cliënten en procedures bij de rechtbank voert. Wij hebben uitstekende opleidingsmogelijkheden en er is ruimte om je via een vervolgopleiding (bijvoorbeeld Grotius) verder te specialiseren. De sfeer op kantoor is professioneel, maar tegelijkertijd gezellig, vrolijk en positief. De medewerkers houden van sport, muziek, natuur en cultuur en hebben gevoel voor humor. Er is een goede ‘work-life balance’. Tussen de middag maken wij een wandeling in de buurt en uiteraard is er regelmatig een kantoorborrel of kantooruitje. 

Ben jij een harde werker die zowel zelfstandig kan werken als in teamverband? Deel jij onze liefde voor het juridische vak en onze interesse in jurisprudentie en vakliteratuur? En ben jij bovendien ook nog een ondernemende en commercieel ingestelde jurist die t.z.t. een eigen praktijk wil gaan opbouwen?

Dan zien wij jouw sollicitatie met veel belangstelling tegemoet. Voor meer informatie kun je bellen (020 – 408 16 80) of mailen (kreikamp@btu-advocaten.nl) met Herman Kreikamp of kijken op onze website: www.btu-advocaten.nl. Schriftelijke sollicitaties met C.V. en cijferlijst kunnen uiterlijk op 16 augustus 2024 per email of post (Postbus 75840, 1070 AV, Amsterdam) worden gericht aan mr. drs. H.H. Kreikamp.