U bent hier:

Student-stagiair Bouw-Bestuurs- en Aanbestedingsrecht

Bedrijf
Ten Holter/Noordam
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Op zoek naar een boeiende stage op het gebied van bouw-bestuurs- en aanbestedingsrecht? Wil je praktijkervaring opdoen en wil je jezelf op dit gebied verder ontwikkelen onder goede begeleiding? Dan zoeken wij jou als student-stagiair(e) voor onze sectie bouw- bestuurs- en aanbestedingsrecht.

Bij Ten Holter Noordam advocaten, een middelgroot multiservicekantoor in de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren, krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in diverse marktgroepen zoals Bouw, Haven, Overheid en Zorg. Onze vriendelijke werkomgeving en toegankelijke collega's maken het werken hier een plezierige ervaring.

Tijdens een student-stage maak je kennis met de dagelijkse praktijk binnen een middelgroot en modern kantoor. Je gaat mee naar zittingen en besprekingen, helpt bij het voorbereiden van processtukken en stelt juridische notities op. Daarnaast help je bij het voorbereiden van presentaties en doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek.

Ook kan je deelnemen aan de verschillende kennisdeelsessies die ons kantoor verzorgt, zoals (ontbijt)workshops, inhouse cursussen en jurisprudentielunches. Ook ben je van harte welkom bij de sociale activiteiten, zoals onze wekelijkse domibo op kantoor, de borrels van de Jonge Balie Rotterdam en het Rotterdamse jongerennetwerk Rot.Jong.

Wil je meer weten over deze boeiende vacature of solliciteren? Bezoek onze website voor alle details. We kijken ernaar uit om van je te horen!