U bent hier:

Werkstudent Recruitment

Bedrijf
DLA Piper
Type
Werkstudent
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Recruitment
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

DLA Piper is een internationaal advocatenkantoor met advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business professionals, gevestigd in meer dan 40 landen in Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en Azië en Australië. Dit internationale bereik zorgt ervoor dat we bedrijven altijd kunnen ondersteunen in hun juridische behoeften, waar ook ter wereld. Wij streven ernaar om de leading global business law firmte zijn door hoogstaande kwaliteit en service te leveren aan onze cliënten en door praktische en innovatieve juridische oplossingen aan te bieden, die bijdragen aan hun succes. In ons werk staan wij multinationals, Global 1000- en Fortune 500-ondernemingen bij, evenals opkomende (tech-)bedrijven en overheidsinstanties of andere publieke organisaties.

Wij zijn op zoek naar een Werkstudent Recruitment om ons vakkundige, gespecialiseerde en bovenal gezellige HR-team te versterken. De HR-afdeling speelt binnen DLA Piper een essentiële rol in de ambities van ons kantoor. Je komt terecht in een jong en ambitieus team waarin we veel drive en passie voor het vak hebben. Naast hard werken, vinden wij het ook belangrijk om plezier met elkaar te hebben. Op dit moment bestaat ons team uit tien collega’s die zich focussen op aandachtsgebieden zoals HR-advisering, Learning & Development en Recruitment. 

Heb jij interesse in een kennismaking met ons kantoor of wil je solliciteren voor een openstaande vacature? Bezoek onze website https://careers.dlapiper.com/locations/netherlands/. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Constantijn Papa - Constantijn.papa@dlapiper.com, +31 6 11 94 99.

Klik hier voor verdere bedrijfsinformatie.

Klik hier voor de vacature.