U bent hier:

Tax talent traineeship 2024

Bedrijf
De Belastingdienst
Type
Stage
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Tax
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Een unieke kans: als Tax talent trainee maak jij kennis met een dwarsdoorsnede van het veelzijdige werkterrein van de Belastingdienst en het ministerie van Financiën. En misschien nog wel meer, want tijdens je traineeship kun je ook gedetacheerd worden naar bijvoorbeeld de fiscale omgeving van het Gerechtshof of internationale organisaties als de Europese Commissie.

In de twee jaar tijd die het traineeship duurt, werk je op 6 verschillende afdelingen en locaties — je krijgt natuurlijk een ov-jaarkaart van ons — en word je opgeleid om bij te dragen aan de oplossing van fiscaal-complexe problematiek. Daarbij betreed je ongebaande paden, investeer je in je toekomst én draag je bij aan het algemeen belang. Dit alles in een interessante omgeving met stevige (werk)druk.

Als Tax talent trainee combineer je leren en werken. Jij bent eindverantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Door je verder te verdiepen in de fiscaliteit en door trainingen te volgen op het gebied van bijvoorbeeld argumenteren, beïnvloeden, presenteren, adviseren, procederen en verweren, groei jij als professional en als persoon. Je behandelt actuele fiscale problematiek, schrijft een verweerschrift en denkt mee over nieuwe wet- en regelgeving.

Klik hier voor verdere bedrijfsinformatie.
Klik hier voor de vacature.