U bent hier:

Student-stagiair

Bedrijf
DLA Piper
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wij zijn het hele jaar door op zoek naar startende talenten. Studeer jij Nederlands recht, Notarieel recht, Fiscaal recht of Fiscale economie? Solliciteer dan naar een functie als student-stagiair.

Tijdens een student-stage van twee maanden op één van onze praktijkgroepen maak je volwaardig deel uit van een team van advocaten, (kandidaat-)notarissen en/of belastingadviseurs. Je deelt een kamer met een ervaren collega en krijgt ook een stagebegeleider en buddy toegewezen, die je persoonlijk begeleiden. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij alle sociale en inhoudelijke evenementen en kun jij deelnemen aan ons vitaliteitsprogramma. Kortom: een student-stage is de uitgelezen kans om te ervaren hoe het is om te werken bij een internationaal advocatenkantoor en om kennis te maken met DLA Piper! Bovendien kan het zomaar gebeuren dat jouw stageperiode overgaat in een werkstudentschap en/of een aanstelling als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist. Je krijgt bij ons een ruime stagevergoeding en jouw (OV) reiskosten worden volledig vergoed.

Heb jij interesse in een kennismaking met ons kantoor of wil je solliciteren voor een openstaande vacature? Bezoek onze website https://careers.dlapiper.com/locations/netherlands/. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Constantijn Papa - Constantijn.papa@dlapiper.com, +31 6 11 94 99.                                        

Klik hier voor verdere bedrijfsinformatie.
Klik hier voor de vacature.