You are here:

AJB

De stichting AJB (Amsterdamse Juridische Bedrijvendag) heeft ten doel het jaarlijks organiseren van een of meerdere ontmoetingsdagen ten behoeve van enerzijds juristen en juridisch studenten en anderzijds ondernemingen, dienstverlenende bedrijven en andere organisaties waar juristen werkzaam zijn.

Rechtenstudenten zal de mogelijkheid geboden worden meer inzicht te krijgen en nader kennis te maken met juridisch gerelateerde bedrijven om zich zo te oriënteren op hun verdere loopbaan.

Missie

De missie van de AJB is het bieden van de best mogelijke diensten en activiteiten die rechtenstudenten als passend ervaren bij het oriënteren op hun loopbaan. Van de studenten wordt ambitie, betrokkenheid en interesse verwacht.

Doelgroep

De doelgroep van de AJB zijn rechtenstudenten die in de eindfase van hun bachelor zitten, aan hun master zullen gaan beginnen of al bezig zijn met een master. Op de AJB verwachten we gemotiveerde studenten die zich willen oriënteren op hun toekomst. Natuurlijk zijn niet alleen rechtenstudenten welkom, maar iedere student die geïnteresseerd is in het recht. De AJB richt zich niet alleen op de Amsterdamse student, maar zal de volgende keer ook weer deelnemers uit het hele land gaan werven.